Ring till oss. 0960 - 203 80

Ring till oss. 0960 - 203 80

Allmäntandvård


Vi erbjuder all form av allmäntandvård, allt från enklare undersökningar till avancerad tandvård inklusive implantatbehandlingar. Vid behov har vi möjlighet att samarbeta både med folktandvårdens specialister och andra privata aktörer. Behandlingen sker för det allra mesta här på kliniken, så även implantatoperationer. Läs mer om våra behandlingar.

Långt att åka och ett stort behandlingsbehov? Vi löser det! Vi kan boka in dig efter önskemål. Behöver du övernatta? Eller kanske bara passa på och "göra Arvidsjaur" i samband med din tandläkarbehandling? Vid behandling hos oss erhåller du en kod som sedan ger dig rabatt på en övernattning på Laponia Hotell.

​Vi är anslutna till Försäkringskassan och du som patient kan ta del av Allmänna tandvårdsbidraget, högkostnadsskyddet eller andra behovsbaserade bidrag från Försäkringskassan. Har du särskilt intyg utfärdat hos Region Norrbotten så gäller det även hos oss. Vi har inte barnavtal vilket innebär att vi inte tar emot barn utan ersättning. Läs mer under Priser.

Vi använder oss enbart av svenska denatllab (leverantör av till exempel kronor, broar, implantat och proteser) där vi kan garantera produktens kvalité och innehåll.
Vi opererar enbart in implantat av märket Straumann, en erkänt högkvalitativ produkt med bra vetenskapligt underlag.    
      Eftersom vi är anslutna till Försäkringskassan kan du som patient ta del av Allmänna tandvårdsbidraget, högkostnadsskyddet eller andra behovsbaserade bidrag från Försäkringskassan. Har du särskilt intyg utfärdat hos Region Norrbotten så gäller det även hos oss. Vi har inte barnavtal vilket innebär att vi inte tar emot barn utan ersättning. 

 

 

Kontakta Oss

Besök oss

INLANDETS TANDKLINIK
Skomakaregatan 23
933 31 Arvidsjaur

Klinikens öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
    07.15 - 15.00
07.15 - 17.00
07.15 - 15.00
07.15 - 16.00
07.15 - 14.00
Stängt
Stängt

Kontakta Oss

info@intk.se 
0960 - 203 80